En logotyp måste vara vacker,
kommunikativ och relevant,
annars har den ingen mening!

Logotyp för ett företag som ger säker kunskap och prisvärd plats där en dedikerad grupp människor kan överleva allvarliga (När skiten träffar fan) händelser tillsammans.

Logotyp för ett ödehotell i hjärtat av Värmland, där klassiker möter nytt och servicen är och omgivningarna är klassiska och eleganta som den gamla byggnaden. Logotypen representerar allt detta.

Swevillan, företag som tillverkar specialbyggda hus tillverkade av mycket isolerat material. Bygg på några dagar på grund av extremt lätt material. Garanterat det högsta isoleringsvärdet i byggsektorn.

Modern tandläkare i Hamar Norge. En välorganiserad och aktuell tandläkare. Tänker först på patienterna och en väl lämpad lösning på problemet.

Administrativa kontor med kunder från byggvärlden som drivs av kvinnor. Deras favoritfärg “kafé Latte”, viktigt att logotypen ser feminin ut men ändå har ett tekniskt utseende.

Vildmarksföretag i vackra Värmland. Hela året öppet och hela året aktiviteter. Slogan är “Alltid utanför” oavsett vad.

Utvecklare inom spelindustrin med preferens för rött och svart. Ett namn som ingenting kan läggas till. En form och stil som passar rätt i det.

Utomhusaktiviteter i Sverige, specialist på vandring, kajakpaddling, paddling och cykling i skogen.

Duck and Cover, specialist på säker säkerhetskopiering. En dynamisk logotyp för D och C i 3D som säkrar varandra av säkerhetsskäl som den sålda produkten. Tillverkad i betonggrå och skoggrön. Fin och tidlös typsnitt, klassisk och pålitlig.

Byggföretag för utmärkt boende i Sverige, designer, utvecklar och bygger naturvänliga hus för ett rikt sätt att leva. Logotyp i flaggens älskade färger och något drömmande känsla, för utmärkt levande.

Speciella snickare som bygger överallt i Sverige, huvudmål är en hög konstruktionsnivå som varar livet ut. Kärlek till djuret bäver måste kombineras i logotypen med ett tidlöst typsnitt. Där naturen möter modern.

Kontakta oss för ett möte

Högasen
68395 Sunnemo
Sweden

0046 725739918

Flygplatsvägen 11
68393 Råda
Sweden

info@creativepack.se